Avioservis Pažin

bavi se prodajom avio goriva, od kojih su najčešći JET A-1 gorivo za mlazne motore i AB 100 LL ili avio benzin.

Avioservis Pažin nalazi se na Zračnoj Luci/Aerodrom Mostar, i jedini je licencirani i ovlašteni distributer avio goriva na Zračnoj Luci/Aerodrom Mostar.

  • Terminal za avio gorivo na Zračnoj Luci/Aerodrom Mostar napravljen je prema najvišim svjetskim i europskim standardima.
  • Distribuciju avio goriva do zrakoplova dostavljamo posebno opremljenim i najsuvremenijim cisternama
  • Obavljamo nad krilno i pod krilno punjenje zrakoplova gorivom, a kontrola kvalitete goriva koristi se najmodernijom opremom.
KVALITET

Najbolji dokaz kvalitete naših usluga i proizvoda su IATA audit certifikat, školovanje uposlenih u školskom centru Sarajevo, Ina certifikati i školovanje.

Naš visoki standard i kvalitetu prepoznale su neke od vodećih svjetskih zrakoplovnih kompanija s kojima surađujemo a to su:
Croatia Airlines, Eurowings (Lufthansa group) i US AIR FORCE.

VRSTE GORIVA
JET A-1

GORIVO ZA MLAZNE MOTORE je tekući naftni proizvod primarne destilacije nafte s minimalnim sadržajem sumpora radi korozije uređaja i zaštite okoliša. Radi poboljšanja primjenskih svojstava gorivu se dodaju aditivi za poboljšanje stabilnosti goriva, za poboljšanje vodljivosti, za sprečavanje zamrzavanja, deaktivatori metala te poboljšivači mazivosti. Primjenjuje se za pogon turbomlaznih i turboelisnih motora. Zadovoljava zahtjeve specifikacija IATA, AVIATION FUEL QUALITY REQUIREMENTS FOR JOINTLY OPERATED SYSTEMS, Defence Standard 91-91/Issue 9, TURBINE FUEL, AVIATION KEROSINE TYPE, JET A-1 i norme INA N 02-003.

AB 100 LL

AVIONSKI BENZIN je tekući naftni proizvod. Primjenjuje se za pogon klipnih avionskih motora novije generacije.
Zadovoljava zahtjeve specifikacije Defence Standard 91-90/Issue 3 i INA N 02-019

KONTAKT
Adresa: Ortiješ bb, Zračna luka- aerodrom Mostar
Telefon: +387 36 354-427
Mob: +387 63 314 300 || +387 63 576 232
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  , Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Google Maps Generator by embedgooglemap.net